COPYRIGHT

Dreptul de autor asupra întregului material (grafic, literar, artistic, tehnic, arhitectural sau de orice altă factură) prezentat este recunoscut şi garantat în condiţiile Legii nr.8/1996 completată de Legea 285/2004 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Acest drept este legat de persoana autorului / autorilor şi comportă atribute de ordin moral şi patrimonial.

Acest material este realizat, aparţine şi poate fi modificat exclusiv de către dlsa sau de către membri dlsa în colaborare cu diferiţi parteneri, după cum e menţionat.

Reproducerea parţială sau integrală a materialului este interzisă în mod expres de către lege.

Autorul, dlsa, nu acordă nici un fel de licenţă de folosire integrală sau parţială a materialului prezentat. În baza legii, se consideră reproducere orice ilustraţie, imagine grafică, fotografie, volumetrie sau planimetrie care este identică materialului prezentat la nivel de secvenţă vizuală, alăturare a mai mult de trei spaţii în ordine similară cu materialul prezentat, oglindire în plan sau volum a materialului prezentat.

Autorul are dreptul şi obligaţia de a urmări orice încălcare a prevederilor legale cu privire la folosirea materialului prezentat şi proiectat şi de a sesiza Oficiul Român pentru Drepturile Autorului (ORDA) şi Ordinul Arhitecţilor din România (OAR).

Lasă un comentariu